Mijn naam is Danitia en ik heb een natuurlijke klik met en een passie voor katten. Naast het verzorgen van mijn eigen 2 katten pas ik ook graag op uw katten. Wanneer ik op andermans kat pas, zorg ik voor ze alsof het mijn eigen kat is. Katten voelen zich snel op hun gemak bij mij, ze voelen zich snel veilig, rustig en geborgen bij mij.

Mijn specialisme is met angstige en wantrouwende katten te werken en zal zeker mijn best doen om de kat de tijd te geven die hij/zij nodig heeft om gewend te raken aan mij en om mij te vertrouwen. Dit kan inhouden gewoon bij de kat op de grond zitten mocht de kat dit fijn vinden of juist op een afstand en tegen hem/haar te praten op een kalmerende toon. 

  • Tijdens de oppasperiode zorg ik voor de nodige aandacht, speeltijd en let ik ook op eventuele gezondheidsklachten, bijvoorbeeld niet goed eten. Ik zal goed luisteren naar en letten op de signalen die uw kat afgeeft zoals staartgedrag, angstig of ander afwijkend gedrag.

  • Ik wil graag de kat echt leren kennen, zodat ik mijn zorg daarop kan inzetten. Dit natuurlijk in overleg met de eigenaars.

  • Iedere kat is natuurlijk uniek en heeft zijn/haar eigen behoeftes zoals bijvoorbeeld meer speeltijd of juist meer knuffeltijd.

  • Het oppassen gaat bij mij om aandacht voor de kat, naast de gebruikelijke kattenklusjes en ervoor te zorgen dat hij/zij zich geliefd en ontspannen voelt.

  • Daarbij let ik ook goed op de eenzaamheidsfactor. Bijvoorbeeld wat meer aandacht te geven.

  • Ik zal tijdens de oppasperiode elke dag een berichtje sturen met een update over uw kat met foto's en/of een filmpje.
Over mij